Käsittämätöntä, mulla on kultakimpale käsissä!

Aamulla lähdin kotoa klo 10, Pomponrahkan seesteisen rauhallisen lenkin jälkeen suunnistettiin ATT:n hallille. Hiukan oli sellainen alakuloinen olo, kun ajelin. Taas oli yksi yksinäinen la-ilta takana, no menihän se, kun pussitin 30 palkintopussia leluineen ja leikkasin mestisten tuomarinsihteerilaput kondikseen.

Halilla oli jo mukavasti porukkaa odottelemassa hommien alkamista, se kyllä piristi mun mieltäni. Eicca jäi autoon lepäämään. Ensin kisasivat aina ihanat rölliohjaajat, nämä ratasuoritukset saa aina hyvälle tuulelle.

Ja yksi kohokohta oli, kun eräs rölliohjaaja osoittautui muutaman vuoden takaiseksi Kuusamon reissukaveriksi, ei sen jälkeen olla pahemmin nähty ja nyt hän ohjasi kisassa Rosieta tosi hienosti!

Möllien miniluokassa Hanna ja Tuure loistivat ja pokkasivat ykkössijan,  hyvähyvä TE! Kyllä taas tuuletettiin parsoine hyvyyttä!

Avoimen luokan hyppyrata kisattiin ensin, siitä olisi saatava tulos! Jos hyllyttää, ei pääse finaaliradalle. Pääsin onneksi kisatöitten lomassa ulkoiluttamaan Eiccaa ja tein omat hyvät lämmittelyt (taas kerran!), mutta siksi se rata menikin niin hyvin ja otimme tällä radalla ykkössijoituksen eli pääsimme finaaliradalle.

Finaalirata oli agirata ja se kisattiin käänteisessä järjestyksessä. Olimme siis viimeinen lähtijä.

ATT:n medit on Suomen parasta ja monet ennen meitä tekivät niin hienoja 0-ratoja, että mua alkoi hiukan hirvittää. Mutta sitten ajattelin, että jo se, että pääsimme finaaliradalle on superhyvä juttu meille, kokemattomille kisaajille. En pahemmin hermoillut, hiukan alku mietitytti, mutta homma lähti etenemään tosi hienosti ja se jatkui loppuun asti nopealla tempolla. 0-tulos ja nopea aika ja se oli siinä! Me voitettiin! Nyt Eicca saa nimensä samaan pokaaliin, mihin Hugo vuonna 2006!

Kotiin päästiin klo 17.30 eli oli pitkä päivä. Nyt on saunottu ja juotu yksi siideri, jalat on ihan levootomat taas, otta koville tää agility! Palkintona tullut kana sai kyytiä vielä kotonakin ja nyt Eicca vetelee raukeana sikeitä.

Pari kuvaa, kiitos Hanna. Seuran sivulle voi löytyä lisää kuvia jossain vaiheessa.

Iso pokaali pelotti Eiccaa ja sinne laitettiin nameja, siksi kuono siellä!

1283101599_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ohjaajan väsymys kyllä paistaa kuvissa:

1283101647_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1283101694_img-d41d8cd98f00b204e9800998e