Tänään mentiin tsaukkilaan sulattelemaan sitä yhtä kinkunsiivua, minkä söin jouluaattona siskon luona. No, suklaata kun kerran sain lahjaksi, niin sitä on sitten myös syöty.

Meidän kisat meni ihan älyttömän hyvin. Joulutauon jälkeen oltiin eilen Arjan ja Miirun ja Ainun kanssa treenaamassa hallissa. Tein paljon pitkiä suoria ja kovalla vauhdilla kepeille menoa. Hyvin onnistu, myös takaaleikaten. Eicca-poika näytti myös ulvomistaitonsa, kun äitee-tytär-yhdistelmä paineli putkia ja keppejä tuplana!

Sitten vielä treenien päätteeksi mentiin verottamaan Arjan ja Matin jääkaapista jouluruokia ja mikä mukavinta, Eicca ja Ainu löysivät toisensa:painia ja jahtaamista nähtiin, ihanan näköistä katseltavaa.

Mutta siis tänään tehtiin ensin 1-luokan rata, joka ei kylläkään ollut tyypillinen: pitkiä suoria, vaan hiukan kinkkisempi eli meille sopivampi. Jaakotusta sain tehtyä yhteen kohtaan ja upeat takaaleikkaukset, peräti kolme kappaletta yhtäsoittoa. Hyvä nopea suoritus ja ykköspallilla olimme ainoana parina! Kepit meni ok!

Sen jälkeen käytiin pujottelukisassa, Eicca ei ihan ollut sinut sannan kanssa, mutta hyvin löysi vauhdissa aloitukset molemmissa päissä.

Avoimen luokan rata oli aikas samanlainen kuin 1-luokan , vain pientä viilaamista. Mutta sain tehtyä yhden jenkkikäännöksen (Jaana tietää!) sekä Eicca teki hienot kepit, vaikka ajauduin liian lähelle alkua, hyvä jätkä. Taas parit takaaleikkaukset + niisto ja 0-tuloksella maaliin, sijoitus 3. Tosi tyytyväinen olin, alussa oli aikas kylmää hallissa, mutta tein oikein kunnon lämmitykset ja se lämpö kantoi myös toisen kisan hyvin.

Kotona sitten lämmitin saunan ja illan nautin katselemalla Monte Criston kreiviä. Eicca otti pitkät nokkaunet.

Nyt tuntuu mukavalta lähteä Hyvinkäälle kisaamaan ja viime tipassa ehdin ilmoittautua myös Wecan 1-luokan kisoihin loppiaisena.