Perjantaina startattiin puolen päivän aikaan kohti Lahtea ja Nastolaa.

Ilman navigaattoria googlen reittiohjeilla löydettiin perille. Perjantaina kisattiin kaksi kisaa.

Kisa A oli agirata ja pientä jännitystä oli ohjaajan sisuksissa. Yksi kieltovirhe putkelta, hyvä treenirata ja kontaktit pelittää edelleen loistavasti. Metalliset rimat häikäisi auringossa, mutta ei tuntunut Eiccaa haittaavan. Kisaajia n. 70 ja sijoitus oli muistaakseni 19 tällä 5-tuloksella.

Kisa B oli hyppyrata, tuomarina Martti Salonen, neljä pitkää putkea radalla, tosin ei ihan Mujusen malliin. Alussa Eicca kääntyi huonosti, kun ohjaaja ei osaa kääntää. Mutta hyvää menoa, yksi takaaleikkaus putkeen superhyvä! Välistävedot jees ja lopussa yksi varmistava ohjaus, persjättöä en uskaltanut, pelkäsin tallaavani koiraani. Sylkkäri onnistui, vei ehkä aikaa, mutta 0-tulos ja sijoitus oli 7/60.

Hyvät treeniradat siis ( tiedostettiin monta treenattavaa juttua) ja illaksi hotelliin nukkumaan. Yöllä kuunneltiin sadetta ja odoteltiin kellon soittoa.

Joukkueen varakoirakkona lauantaina oleminen oli sitä, että koko päivä ollaan varalla, ruokinnat oli poissuljettu. Joukkue teki hienon tuloksen, varakoiraa ei tarvittu. Äijä oli aika känkkäränkkä odottelusta ja nälkäinenkin taisi olla!

Sunnuntaina sm-kisojen eka rata oli hyppäri. Ei mitenkään vaikea, ihan suoritettavissa. Niinhän se tehtiin, mutta yksi rima putosi, joten 5-virheellä ei asiaa jatkoon. 71 medikoirakkoa teki 0-tuloksen, aika harvinaista, että näin suuri määrä pääsi finaaliin.

Eicca pudottaa erittäin vähän rimoja, harmi, että se sattui arvokisoihin. Mutta elämä ja kisat jatkuu ja meillä kulkee nyt hyvin ja kokemuksen kautta vielä paranee. Terveyttä toivon meille molemmille.

Kiva oli tavata paljon tuttuja Nastolassa, sekä parsoneita että muitakin kisakumppaneita.

Juhannuksena vietetään myös sosiaalista elämää ja kisataan vain lauantaina kaksi kisaa.

Agirotu jo häämöttää: avoimet sm-kisat ja seniorien sm-kisat.

Pardidos Forever-joukkue Cool(Carlos, Raine, Vili ja Eicca) = pärinäpojat kisaa joukkueena medi-kilpailevissa.

Enni Hymyliittyy joukkoomme perjantaina 1.7. Mielenkiintoiset ajat siis edessä.