Sunnuntai meni pääosin kisatöissä, ensin aamulla ratamestarina ja sitten iltapäivällä "sekatyömiehenä" maksi kolmosten radoilla. Ratatyöntekijänä, sisäänheittäjänä. Kivaa oli olla kentällä töissä.  Eicca pääsi hoitoon Miirun, Idan ja Adan luokse. Siellä se yritti niin liehitellä Miirua, joka joutui kurittamaan äijää aika useasti. Mutta mutta, illalla klo 22 Miirulla alkoikin sitten juoksu! Eli Eicca jo vainusi ja ajatteli, että tässäkö seuraava"työmaa"!

Maanantaina kisat alkoivat vasta noin klo 17 eli pitkä päivä oli odotellessa. Yritin tehdä kotona yhtäsuntoista, mutta ajatukset olivat jo kisapaikalla.

Lentokentän lenkin jälkeen suunnistettiin sitten hallille n. klo 16 eli ajoissa oltiin pelipaikalla. Lämmittelin itseni tosi hyvin, paikat tuntui hyviltä eikä flunssakaan enää vaivannut. Huomasin myös, että en enää jännitä oman hallin kisoja niin paljon kuin aikaisemmin. Henkka Luomalan kisaradat oli molemmat tosi hyviä ja myös haasteellisia, vaikka ensin tuntui, että ne on helppoja.

Eicca myös oli rauhallisempi lähdössä, ei tarranut ranteeseen kiinni eikä konsertoinut liikoja!

Eka rata lähti oikein hyvin, mutta viidennen esteen riman Eicca pudotti, harvoin tekee niin, en osaa sanoa, miksi. Takaaleikaten muurille ja siitä Eicca ponnasi sellaisen tykitysvauhdin, että en ehtinyt sanoa juuta enkä jaata ja varsinkin kroppa oli ihan myöhässä. Siinä vauhdissa ei voi muuta kuin hypätä yhden ylimääräisen hypyn ja hylly! Siihen meni Senior-Cup osakilpailutulos! No, nyt kuitenkin jatkettiin rataa samantien täysillä ja tehtiin oikein tosi hyvä rata treenaten mm. persjättöä kepeillä. Kontaktit meni taas niinkuin kuuluukin, Eicca kuulemma oikein lensi A:n harjalla! Loppurata siis loistava ja jäi hieno olo, hylly ei harmittanut, se oli sellainen hyvä hylly!

Toinen rata tuntui tutustuessa tosi mukavalta. Putken jälkeen kova vauhti kepeille mietitytti, että onnistuuko Eicca löytämään kepit. Toinen kinkkinen kohta oli keppien jälkeen vienti hypyn kautta keinulle ja loppusuoran takaaleikkauskohta, jossa houkutti väärä putkenpää!

Alku lähti ihan sikahyvin, neljä hyppyä ja putkeen. Puomin alastulo taas loistava, josta helppoa kulmata kaartaviin hyppyihin. A:n jälkeen viistosti putkeen kyselemättä ja putkesta kovaa vauhtia kepeille, ihan napakymppi! Kepit piti hoitaa loppuun ja yritin ottaa sivuetäisyyttä, mutta koska suunnitelmaa ei ollut päätetty ihan varmasti, niin muutin mieltäni ja vein Eiccan takaaleikaten keinulle! Äijä oli siinä ja siinä, että pysyi keinulla ja tuli sen niinkuin kuuluukin. Huhhuh, hengähdin hetken ennenkuin päästin Eiccan jatkamaan matkaa, kääntö muurille ja sorruin taas mun huonoon takaaleikkausohjaukseen, en antanut Eiccalle tilaa, vaan rynnin liikaa sen eteen ja kieltohan siitä tuli. Voi mua, kiljuin, kun harmitti ja revin hiuksiani maalissa! Että harmitti omat töppäilyt! Eicca kulki niin sairaan hyvin, keinulle asti ihan unelmarataa tehtiin, MOLEMMAT!

Sijoitus oli 2 ja ei saatu lisää luva-nollia, Mutta ei ole kiirettäkään. Tuntuu, että koko ajan opin lisää ja eiliset radat pienistä epäonnistumisista huolimatta kertoivat, että eteenpäin mennään ja raivoisaa vauhtia!

Seuraavaksi Lohjalla kisataan kaksi 2-luokan rataa 17.4.