Tiistaina kisattiin Taikaa Tassuissa kisoissa omassa hallissa. Avoimen luokan rata oli pikkusen kinkkinen meille eli ei mitään kovin hyvää fiilinkiä siitä jäänyt.

Keskiviikon treeni jätettiin väliin lumitöitten ja henkisen stressin takia väliin..

Torstaina päästiin pitkästä aikaa Jaakon supereihin. Jaakko oli myöhässä ja odottelu pakkasessa ei ole herkkua. Lämmittelin paljon, mutta huomasin, että vasen yläreisi tuntuu kipeältä.

Kolmannella esteellä tiukka valssi vienti kepeille ja jalkaan sattui tosi kovaa. Venyttelin ja verryttelin raivoavan Eiccan ihmetellessä tilannetta. Yritin uusiksi, mutta juoksu sattui ja välistäveto vielä enemmän. Siihen loppui mun treeni. Pyysin Jaakkoa treenaaman Eiccan kanssa.

Tällä parilla kulki aika hyvin, hiukan vieraskorea Eicca oli ja Jaakko tietysti joutui kylmiltään viemään äijää, mutta hyvältä se näytti kuitenkin ja saihan Eicca treenata.

Tänään kaksi kisaa iltapäivällä. Jalka ei ollut kunnossa ja se hiukan kaihersi tuolla pääkopassa.

Ekalla radalla Eicca lähti ilman lupaa ja jouduin inspiroimaan kepeille viennin uusiksi. Mutta iloinen yllätys oli, kun Eicca löysi vaikean keppikulman ja pujotteli täydelliset kepit. Rata meni hyvin, puolessa välissä jalkaa jo sattui ja juoksin huonosti eteenpäin. Onneksi Eicca eteni suhtkoht hyvin ja loppusuorallakin onnistui sylkkäri ja maalieste ilman kieltovirhettä.

Tulos oli 0, mutta sijoitus 4 eikä se siis ollut nousunolla. Mutta meidän eka nolla 2-luokassa!

Toisella radalla valssi heti alussa aiheutti jalan pettämisen, kipua oli, mutta jatkettiin matkaa. Onnistuin hyvin saamaan jopa etumatkaa pitkällä suoralla kohti putkea, mutta siihen tyssäsi. Liikaa etumatkaa ja oman vauhdin hiipuminen pysäytti myös Eiccan. GRRRR, harmitti ja siihen ohjaus levahti. Äijä tuli sitten putkesta ulos lentämällä ja suoritti ylimääräisen hyppyesteen=HYL. No taas kokosin itseni, tehtiin kunnot kepit, vedätin vauhdilla ne ja kunnon kontaktit tehtiin, varsinkin keinu otettiin uusiksi: Eicca odotti hienosti lähtölupaa, kun meitsy juoksi kohti piiiitkää loppusuoraa renkaineen, hyppyineen, muureineen. YESS-sanan kuultuaan äijä lähti tavoittelemaan meikäläistä ja maallisuora saatiin tehtyä hienosti.

Hyvät kisat, vain tuon jalan pettäminen haittasi.

Nyt pidetään pitkä kisatauko, saadaan nauttia hoitokoirasta kolme viikkoa.

Yritetään treenata enemmän ja laitetaan jalka kuntoon ennen seuraavia koitoksia.