Eilen Tuorlassa kisa C: kakkostila ja agilitysertifikaatti. AVA tik-tak!

Mutta pientä päivitystä:

12.6. kisattiin Wirmo-open kisoissa kaksi starttia: hieno hyl ja hieno 0-voitto. Radat oli kivat ja onneksi vesisade ei haitannut enää kisasuorituksia.

13.6. sitten olin ratatyöntekijänä kuittaamassa lauantain startit. Kivaa oli.

18.6 lähdettiin Vantaalle sm-kisatunnelmiin. Matkassa mukana kety: ArjaH.

Perjantain startit illalla ja Eicca oli aikas paniikissa, kun kuulutukset kaikui ympäri kenttää. Eicca oli sitä mieltä, että puskista tulle jotain pelottavia olioita, joita on haukuttava.

Huhuh, luulin jo, että kisaamisesta ei tule mitään. mutta onneksi kettu-vinkulelu pelasti tilanteen.

Ekalta radalta yksi kieltovirhe = 5 ja sijoitus 27. Toinen rata meni jo paremmin, tosin tuomari kiinnosti Eiccaa aina kontaktiesteillä, yksi keppivirhe=5 ja yliaikaa 2.52. Tulos siis 7.52 ja sijoitus 34.

Mutta pääasia, että Eicca lähti radalle ja vauhtikin oli suhtkoht ennallaan.

Lauantaina Eicca saikin oleilla hotellilla ja hain sen vasta vähän ennen starttia. Joukkueradalla lähdettiin kakkospaikalta, hyllytettiin harmittavasti (vain Tuikku teki tuloksen, muut hyllytettiin). Mutta Eiccan vauhti senkuin parani taas.

Sunnuntaina meillä oli kunniatehtävä: sm-kisojen mediluokan 0-koirakko! Hiukan jännitti, mutta eka hyppyrata oli kiva ja sain tehdä  sen kahteen kertaan. Toisella kerralla hyvä 0-rata.

Tuomarit (arvosteleva ja pää-) olivat erittäin tyytyväisiä 0-koiran suorituksiin, sain paljon kehuja! Medien finaalirata oli vaikeahko ja siihen tutustuminen ennen muita oli haasteellista, koska numerointi kesti tosi kauan. Muutamaa kohtaa en ehtinyt miettiä tarpeeksi pitkälle, mutta siltikin olen tosi tyytyväinen Eiccan suorituksiin tälläkin radalla. Yhtään ei enää jännittänyt vaan nautin, kun sain näyttää mitä me osataan ja tietysti tuli näytettyä, mitä minä en vielä osaa! Mutta Eicca kulki taas entiseen lujaan malliinsa!

Niin hyvin teimme 0-koirakon työt, että meidät oli laitettu myös mm-karsintojen 0-koiralistalle. Mutta koska olen vastaava koetoimitsija ja Eicca on lomalla, niin kieltäidyin kunniasta.

Kiitokset Arjalle Eiccan huoltamisesta tähän tärkeään tehtävään!

Eilen siis kisattiin juhannustunnelmissa. Eka kisa hyllytettiin, mutta nyt se johtui ohjaajan kankeudesta ja jotenkin olo ei ollut kunnolla viritetty kisasuoritukseen. Eicca ei kyllä tiennyt hyllyttäneensä, niin vauhdikkaasti se eteni maaliin asti ja eikun ketun tappoon!

Kakkoskisaan päätin keskittyä paremmin ja tuloksena radalta 2-sijoitus ja agilitysertifikaatti!

Kaikkein iloisemmaksi ja onnellisemmaksi minut kuitenkin teki hyvä ystäväni ja treenikaverini Hanna Rainensa kanssa. Nousivat 0-voitolla perjantaina 3-luokkaan ja tekivät tuplanollat eilen, sijoitukset 6 ja 9?. Hyvähyvä Hanna, nyt se oikea hetki tuli nousta kolmosiin. Olette niin paljon valmiimpia nyt kuin koskaan aikaisemmin!

Korkattiin tuplanollien ja sertin kunniaksi yhdet siiderit ja treenikaveri Johanna yhtyi tähän "juhannuksen viettoon". Mukava päivä, mukavat kisat.

Tänään hyllytettiin : välistävedot ei onnistunut yms pientä sählää, mutta muutama hyvä kohta kuitenkin radalla ja kontaktit pelittää.

Eicca totuttautui odottelemaan teltassa häkissään, eilen oli enemmän pärinää ja raivoa, tänään oli rauhallisempi. Ehkä se pikkuhiljaa alkaa tottua näihin kisatunnelmiin.

Keskiviikkona treenataan pyynnöstämme välistävetoja ja syödään mansikkakakkua ja muita herkkuja.

Elina ja Marko olivat lauantaina katsomassa kisoja ja Marko nappasi meistä hyviä kuvia.

Laitan tämän kaksi todella hyvää otosta. Toisessa Eiccan tassut on ihanasti rentona ja takajalat kuin pupujussilla. Toisessa lähestytään viimeistä estettä, joka on okseri. Kaukaa Eicca ponnaa, mutta okseri ylitettiin hienosti.

Lupe myös jo pyöri kisatunnelmissa ihmetellen, samoin Johannan Pyry ( 12 vko) , joka on jo hiukan Eiccan kaveri!

1277651933_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1277651948_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvat: Marko Tuliniemi. Kiitos!