Oma reisi vielä vihoittelee, joten ajattelin, että nyt on hyvä aika tarjota treeniryhmälle kakkukaffetta Eiccan luokkanousun ja muotovalioitumisen takia.

Samalla sitten treenattiin Hannan kanssa Rainen keinuongelmaa.

Käytännössä tarkoittaa sitä, että lähdettiin alusta, lähes alkeiskurssimaisesta keinutreenistä. Ja hyvin Raine pelitti ja oivalsi äkkiä, minne kannattaa tulla ja lujaa, jotta palkka tulee. Muitakin kontakteja hiottiin uusiksi, käskytyksen ajoittamista hiottiin ja mulle ainakin jäi kiva fiilinki, kun Raine selvästi tajusi homman nimen. Hanna kun vaan muistaa edetä rauhassa, niin hyvää tulee.

Ja varmaan sitten se mm-kisa kokemusta omaava koutsi vielä sparraa lisää höyryä!

Jäin vielä seuraamaan Tuuren touhuja. Sillä oli selvästi ollut tylsää odotella autossa omaa vuoroaan! Äijä veteli ympäri kenttää intopiukassa. Se eroaa onneksi siinä Eiccasta, että on aavistuksen pehmeämpi ja mitään yhteenottoja muitten koirien kanssa ei tullut, ei vaikka Tuure nappasi yhdeltä kultsulta pallon!

Treenattiin Tuuren kanssa keppejä, verkoilla. Hannan kannattaa nytkin käyttää apupalkkaajaa, jotta Tuure ei hyppele enneaikaisesti pois, vaan palkka tulee vain oikeasta suorituksesta. Hyvin kepittää Tuure ja hyvällä rytmillä.

Hienoa, Hanna, sulla on hyvät koiruudet!

Eicca on pikkuhiljaa muuttunut(koputanko puuta?) Eilen kohdattiin iltalenkillä Reiska (60 kiloa mustaa massaa!) Eicca ei rähjännyt, ei murissut yhtään, löysällä hihnalla tutustui ja häntä vispasi kovaan tahtiin. Sitten kokeiltiin Eiccan sietokykyä! Parin metrin päähän istumaan ja paikallaoloa, kun minä paijaan Reiskaa, joka tykkäsi kovasti mun hanskoista. Eicca istui hienosti ja kun vapautui, niin edelleen häntä heilui ja yhtään murinaa ei kuulunut, ei edes silloin, kun Reiska murahteli ja yritti ajaa Eiccaa pois, jotta pääsisi taas mun hanskoihin kiinni. Jäi hieno tunne! Eikä ollut eka kerta kun ollaan löysässä hihnassa tutustuttu uroksiin ja murinaa ei ole kuulunut!

Tänään päästään taas Jaakon supereihin, toivotaan, että jalka kestää.

Ensi perjantaina juhlistetaan mun synttäriä menemällä Eiccan kanssa tapaamaan mr. Foxia!