Kannatti ilmoittautua Wecan 1-luokan kisoihin varmuuden vuoksi, niin sitten ei tarvitsekaan sinne lähteä.

Hyvinkäällä ekassa kisassa napattiin se viimeinen 0-tulos sijoituksella 3. Tiesin, että ihanneaika riittää erittäin hyvin kunnon kontaktien tekemiseen ja ne myös tehtiin hyvällä pysäytyksellä ja oikea-aikaisella vapautuksella. Eicca oli aika tulisella tuulella, koska häkki tuotiin halliin sisälle ja äijä luuli varmaan, että taas mennään näyttelykehään! Lähtoalueen loistavat karsinat oli meille hienoa rauhoittumistilaa. Hermoilin aikas lailla radalla, mutta kokemuksella selvittiin läheltä piti-tilanteetkin. Kepit meni loistavasti, kun annoin tilaa, keinukin onnistui takaaleikaten ja loppusuoran haasteelliset mutkatkin selvittiin yllätystakaaleikkauksella.

Aamulla startattiin Arjan kanssa jo klo 6.15 ja ajeltiin Hyvinkäälle jutellen niin kiihkeästi, että tehtiin kiertoajelu Lohjan keskustaan. No ajoissa selvittiin kisapaikalle. Pakkanen paukkui 19 astetta. Koirat piti saada siis sisälle häkkeihin. Eiccan kanssa se on erittäin haasteellista, tiedätte kyllä...

Ekassa kisassa siis noustiin kakkosiin, mutta en halunnut enempää kisata, koska startti olisi ollut myöhään iltapäivällä ja paukutkin oli loppu.

Eicca vietti loppupäivän autossa häkissä toipuen kisasta, autoa piti käydä käyttämässä useasti, jotta äijä pysyi lämpimänä.

Arja ja Miiru kisasivat kakkosluokassa napaten kaksi nousunollaa! Upea päivä siis.

Minä ajoin kotimatkan Arjan autoa ja Matti oli tehnyt meille lihapullia ja lämmittänyt saunan.

Eicca leikki leluilla sillä aikaa, kun me saunottiin. Se viihtyy erinoimaisesta Arjan luona. Siellä on ihanat lelut valmiina käyttöön ja Ida, Ada ja Miiru antaa Eiccan leikkiä ja touhuta vapaasti.

Parit maljat kohotettiin upeille tuloksille, videot katsottiin ja analysoitiin ja kotiin tultiin klo 22.

Kiitos Arja kivasta kisaseurasta, nyt ollaankin sitten samassa luokassa!