Takana mahtava viikonloppu Vaasan agilitykisoissa. Seurana viimeisen päälle parhaita kisakavereita.

Perjantaina lähdettiin matkaan Hannan ja Rainen kanssa kohti Vaasaa. Alkupärinöitten jälkeen Eicca veti kahden tunnin unet ja heräsi, kun kaarrettiin Porin Heselle syömään. Siellä treffattiin myös Tiina ja Esa ja porukalla ajettiin peräkkäin kohti Vaasaa. Vaasan rannikolla oli mökki odottamassa, kaksi makuualko-ovea ja olohuone. Hanna ja Raine valtasivat toisen makuualko-oven ja me Eiccan kanssa toisen. Esa Miron kanssa ja Tiina Rontin ja Mimmin kanssa valtasivat olohuoneen. Yömyöhään parannettiin maailmaa ja tutustuttiin paremmin toisiimme.

Aamulla sai nukkua pitkään ja nauttia rauhassa aamupalaa. Maisemat oli huikaisevan kauniit, sininen meri ja sininen taivas, ihanan lämmintä. Yöpaitabileet jatkui iltapäivään asti. Lähdettiin ajamaan kohti kisapaikkaa vasta n. klo 14, koska eka startti oli aikataulun mukaan n. klo 17.

Pelipaikalla teltta pystyyn ja häkkikoirat sinne odottamaan starttivuoroa. Eicca kesti yllättävän hyvin nämä uudet tilanteet, samassa tilassa muitten urosten kanssa, tosin häkkielämää, mutta kuitenkin. Yhdessä lenkkeiltiin ja alun pärinöitten jälkeen Eiccakin rauhoittui ja yhteislenkit meni ihan mukavasti.

Kisat sujui myös tosi hyvin. Eka kisa hyllytettiin, kun en ajoissa kertonut kummalta puolelta puomin jälkeinen hyppy hypätään! Tyytyväinen olin ratasuoritukseeni kuitenkin, jalat toimi hyvin. Toinen kisa meni vieläkin paremmin, yhden kieltovirheen jälkeen päätin tehdä rohkeaa rataa ja antaa Eiccan mennä ja tuloksena olikin vain tuo 5 virhe ja sijoitus oli 4.

Yhteisen jäähdyttelylenkin jälkeen pakattiin kamat ja ajettiin möksälle, koirille ruokaa ja ohjaajat saunaan. Uusi sauna oli hieno ja tuli talviturkkikin heitettyä pois, parempi myöhään kuin ei ollenkaan! Makkarat grillattiin ja sitten jo väsymys painoi eikä enää jaksettu valvoa yhtä myöhään kuin perjantaina.

Hyvin nukutun yön jälkeen oli taas mukavan rauhallinen aamupäivä. Kisastartit oli vasta iltapäivällä, joten saatiin rauhassa syödä aamupalat, tehdä kunnon lenkki koirien kanssa ja vielä kevyt kenttälounas mökin siivouksen jälkeen. Muutamia kuviakin otettiin ja nimettin tämä porukka : Esan enkelit.

Meidän eka kisa oli hyppäri ja siinä tehtiin Eiccan kanssa niin nappitulos, että napsahti voitto ja toinen Hyppyserti! Nyt Eiccalla on kaksi agilitysertiä ja kaksi hyppysertiä koossa. Ensi vuoteen sitten ne viimeiset.....

Viimeinen kisa meni myös vielä hyvin, alku oli mielenkiintoinen ja siinä onnistuttiin oikein hienosti. Ennen puomia vein kuitenkin Eiccan huonosti muurille, jonka se kielsi ja ehti jo samalla viedä etutassut puomille=hyl! Loppu treenattiin ja kunnon puomin alastulokontakti ja Vaasan kisat oli ohi ja mielestäni erittäin onnistuneesti.

Hanna ja Raine tekivät myös hyviä ja hienoja ratoja, Raine kulki nyt nopsaan ja yllätti Hannankin täysin! Viimeisessä kisassa 0-tulos ja sijoitus 4! Hyvä TE!

Esa ja Miro tekivät sekä tuloksen että hyllyjä, Tiina ja Rontti tasaisen varmaa työtä, pari nollaa ja pari 5-tulosta.

Mimmi viihdytti meitä sirkustempuilla, se oli syötävän suloinen tytteli.

Paras anti oli kuitenkin mielettömän hyvä seura, Tiinan hyvät ruoat ja Eiccan siedätyshoito. Kiitos terrieri-ihmisten, me ymmärrämme toisiamme vaikeissakin tilanteissa!

Nyt olemme väsyneitä, mutta onnellisia.

Muutama kuva Vaasan reissulta:1281991600_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1281991622_img-d41d8cd98f00b204e9800998eEsan enkelit

1281991661_img-d41d8cd98f00b204e9800998eRaine ja Mimmi

1281991680_img-d41d8cd98f00b204e9800998eMiro ja Mimmi

Linkki kisavideoihin: http://www.youtube.com/watch?v=vwFdcIBD5E4

Kiitos kuvaajalle Tiina Jaakkola Hymy