Eilen Yazz synnytti kolme poikaa, viimeinen kuulemma oli kopio Eiccasta. Kaikki meni hienosti ja neljän viikon päästä, jos edelleen kaikki menee hyvin, pääsen tutustumaan poikiin.

Tyttöäkin toivottiin kasvattajalle uudeksi perheenjäseneksi, mutta nyt sitä ei sitten tullut.

Blogin päivitys nyt hiukan viivellä, kun voimavarat menee muualle.

Helatorstain kisojen jälkeen käytiin kouluttautumassa Raunon, Tapsan ja parsonleirin treeneissä.

Tuorlassa oli mukavaa, asuttiin Eiccan kanssa soluasunnossa, eka yö oli levoton, mutta toinen yö meni jo paremmin. Leirillä koulutin mölliryhmää, olivat kaikki paljon parempia kuin kuvittelin, joten sunnuntaina piti tehdä vaativampi rata ja hienosti noi neljä koirakkoa sen selvittivät. Omat treenit myös antoi paljon ajattelemisen aihetta ja uusia treenivinkkejä, kiitos Janita ja Jaakko superharkoista!

Raumalla käytiin kisaamassa, mielenkiintoiset kisaolosuhteet: aurinkoa, vesisadetta, raekuuroa!

Nyt kun en haikaile 0-tuloksia, päätin olla rohkea ja kokeilla erilaisia vaikeampia ohjauskuvioita ja testata osaamistamme. Hyllyt tuli molemmista radoista, mutta yhtään ei harmittanut, koska molemmissa radoissa onnistuttiin mm. kepeille viennissä, oli jaakotusta, poispäinkäännöstä (ei ihan kylläkään mennyt nappiin), takaaleikkausta pituudelle, josta tiukka käännös putkelle ym. esteille lähetystä. Okseri oli maalihyppynä ja sitä ei Eicca osannut hypätä oikein, rojahti viimeisen riman päälle.  Nyt muutenkin Eicca alkaa irrota hienosti, varsinkin sateella se menee lujaa (tai sitten ohjaaja hidastuu!?)

Hierojalla Eicca oli 28.5. ja paikat oli paremmat kuin viimeksi. Ollaan tehty ylämäki kävelyä ja vahvistettu takapäätä, Venyttelyjä myös lisätty.

Taikaa Tassuissa-kisat 1.6. onnistui sitten kokeiluista huolimatta upeasti ja napattiin voitto.

Taas jaakotusta, keppien jälkeen sylkkärillä eteenpäin, saksalaista ja persjättöä, yess, miten ihan fiilis tämän kisan jälkeen. Super-Eicca!

Eilen kisattiin Salossa ja taas treenimielellä! Henkan radalla päätin poiketa muitten ohjauslinjoita ja kokeilin presjättöä alkuun, se onnistui, paitsi, että en sitten keskittynyt ekan hypyn ohjaamiseen, rima tippui, mutta se vaikea persjättö onnistui nappiin. Keinulle vein eri tavalla ja lähetin vaikeasta kulmasta kepeille: ei onnistunut, mutta korjausliike ja matka jatkui kepeiltä putkeen, jonka jälkitilanteen klaarasin upeasti, koska oli valinnut nopeamman puolen keppien pujottelussa. Puomilta vienti sivuhypylle ei onnistunut hyvin, olin liian lähellä estettä, rima putosi, mutta loppuosa radasta hienosti ja nopealla ajalla + 15 vp oltiin sijalla 16.

Toinen hyppyrata oli Marjo Heinon ja siinä oli sairaan hyvä hyppykuvio, jotta on pakko treenata uudestaan. Nyt halusin kokeilla päällejuoksua, joka onnistui muuten ok, mutta seuraavalla hypylle Eiccalla oli liian vähän tilaa, joten hyppäsi väärältä puolelta=hylly. NO sen jälkeen tehtiin hyvää rataa ja keppien pujottelu onnistui, vaikka niiltä käännyttiin suoraan takaisin päin putkeen ja putken jälkeen oli sikakiire ehtiä ohjaamaan hyppy takaa. Mutta  pystyin olemaan nopea ja  loppu radasta meni hienosti, loppusuoran pitkät estevälit Eicca eteni itsenäisesti!

Joku ehkä ihmetteli meidän ratasuorituksia ja ohjausvalintoja, mutta mun tarkoitus on nyt ennemminkin treenata, mitä olen opetellut ja katsoa miten ne toimii kisoissa, 0-tulokset ei nyt ole meille tärkeimpiä.

Sm-kisoihin mennään ja edustetaan Parsonyhdistystä, siellä sitten pyritään tekemään kunnollinen tulosrata, koska niin pitää joukkuekisassa yrittää tehdä.

Meillä on vahva joukkue medeissä: Tuikku, Åsku, Peksu ja "heikoin lenkki" Eicca.