Jaakko ennusti näkevänsä kristallipallostaan, että nyt on meidän kesä.
Ja niinhän se on ollutkin.
NextLevel-leirit antoivat meille juuri sen, mitä toivoinkin.
TopTeamiin oli ikärajoitus, sinne meitä ei huolittu, mä olin liian vanha!
NL-kuviot toivat varmuutta ja tietoisuutta omaan osaamiseen. Lisää oppia saatiin ja eväitä treenaamiseen. Monipuolisempaa treenikokonaisuutta en ole koskaan kokenut ja olen onnellinen, että sain olla osallisena tällaisessa uudessa treenimuodossa.
Eicca juuri sopivan ikäisenä, sopivan painoisena ja sopivan motivoituneena kesti kaikki kovat treenit. NL-treenikaverit oli huippuluokkaa ja samoin Janita, Jaakko, Mari ja Mikko, Vappu ja Teemu = Kaikkein parasta!!
PersonalTrainer punttitreenit toivat omaan kroppaan lisää voimaa, vähemmän särkyjä. Oma liikkuminen parani huomattavasti.
Sm-kisoissa finaaliin ei päästy, siltä osin tavoite ei toteutunut. Joukkuekisan ankkuriosuuden selvittäminen henkisesti ja fyysisesti oli huippuluokkaa. Kiitokset ATT:n joukkuetovereille! Me teimme sen, sijoitus 5/55 oli mahtava saavutus kovatasoisessa medien joukkuekisassa.
Agirotu Kuopiossa: perjantaina ulkolaisten tuomareitten radat oli haasteellisia ja erilaisia, tuloksena hylly ja 10 vp(sijoitus 8)
Lauantaina räjäytimme potin: Triplanolla päivä. Aamulla avoin-sm karsintarata tyyliin: Kari Jalonen. Varmanpäälle 0-suoritus, sijoitus 17 ja finaaliin pääsy.
Finaalirata NIIN nappisuoritus meiltä, sijoitus 3!!! Finaalin kruunasi toinen parsonisti: Kirsi ja Carlos kultaa! Parsonpoweria parhaimmillaan.
Kuva palkintojenjaosta, kuvaajana Anne Lind

Illan kansainvälinen kisa piti ns. jäähdytellä, siitäkin tuli komea 0 ja sijoitus oli 6.
Mm-karsintakisa omassa hallissa kruunasi kaiken:
Sijoitus oli 15/99. Kaksi upeaa 0-rataa, yksi 10 tulos ja kaksi hyllyä.
Luotto Eiccaan on nyt luja. Sen kanssa on ilo kisata ja treenata. Se on niin taitava, superkoira.
Kisat jatkuu. Edessä oman seuranmestaruus (Enni myös mölliluokassa), piirimestaruus, Sagin senioricup, ehkä, jos jaksan ajella osakilpailuihin, parsonien mestaruus jne.
Treenit jatkuu, tosin Eicca nauttii nyt vain Jaakon viikkotreeneistä. Enni sen sijaan aloittaa sekä ATT:n ryhmätreenit että Elinan viikkotreenit.
Enni on jo hyvällä alulla, epiksiäkin jo kokeiltu!