Eilen käytiin hallissa esittelemässä Chilille Suomen Parhaan Seuran Suomen Parhaat Treeni- ja kisaolosuhteet!

Ja Chili tykkäsi! Katseli ensin, kun Eicca näytti mallia. Hiukan oli meillä hakusessa noi käskysanat. En sitten kuitenkaan muistanut kontaktikäskysanaa. No kokeilemalla se taisi? selvitä: Ota- käskyllä Chili pysähtyi hienosti ja tarjosi nenukosketusta!

Eteenlähetykset palkkakupille menivät vauhdikkaasti. Aika veikeä tyttö, vinku/turkishiiri sukassa oli tosi mieleinen palkka! Sen kanssa kierrettiin kentällä pitkään, mutta kun käskytin tänne ja irti, niin sain lelun takaisin! Parempi kuin Eicca tässä asiassa.

Lelun kanssa vauhti oli hyvä. Lopussa kokeiltiin kontaktiesteitä ja käytin namia. Kaikki, myös keinu! meni hienosti. Keinun laskin vielä itse hitaammin eikä Chili ollut moksiskaan, teki hienon keinun. Pienet revitykset lopussa, mutta kuten Sari sanoi, namipalkan jälkeen vauhti hidastuu ja enemmän kiinni kädessä.

Kotiin päästyä ja ruoan jälkeen Chili veti kolmen tunnin nokoset omassa häkissään ja me saimme Eiccan kanssa laatuaikaa! Otettiin yhdessä  iltapäivänokoset! Eicca on selvästi hellyydenkipeä, kun Chili tykkää tulla mun syliin ja pussaa naaman märäksi! Ja miten valloittava hymy Chilillä onkaan! Pienet hampaat näkyviin! Enpä ole ennen nähnyt koiran hymyilevän!

Ollaan myös käyty metsälenkeillä ja Chilin voi huoletta päästää irti juoksemaan Eiccan kanssa. Tänne-käsky toimii loistavasti ja löytyyhän multa sitten tosi hyvää namipalkkaa taskusta.

Tänään huilataan ja huomenna taidan ottaa molemmat ryhmätreeniin mukaan.

Otetaan noi kepit Chilin treeniohjelmaan, ne kun ovat vielä hakusessa. Eicca voi näyttää mallia....