Eilen kisattiin ensimmäiset kaksi kisaa 2-luokassa.

Aamulla klo 10 rataantutustuminen. Sitä ennen lämpättiin kunnolla sekä Eicca että ohjaaja.

Yhtään ei jännittänyt, oli kiva fiilinki. Johanna Nybergin radat oli haastavia, muutama vaikea kohta piti tsempata kunnolla. Eicca oli hyvässä vedossa, tuntuu, että sen taito ja kokemus lisääntyy ja sitä myöten myös vauhti kasvaa. Ekalla radalla kontaktien jälkeinen elämä taas kostautui, nyt jatkossa pitää panostaa erityisesti kontakteilta lähtöön, jos edessä on paljon hyppyjä. Hyppärillä tein törkeän ohjausvirheen pysäyttämällä Eiccaa liikaa ennen muuria, kieltohan siitä tuli ja koko pakka hajosi. Kepit meni molemmilla radoilla ihan loistavasti, kontaktit on tosi hienot, keinukin alkaa olla loistavassa vauhdissa. Ja se sikanopea vauhti, huhhuh, oikein alkoi pelottaa mitä edessä vielä onkaan.... .

Lähtötilanne alkaa jo olla myös vähemmän komentava,  paikallaanolo on ok ja onneksi osaan olla rauhallinen enkä päästä Eiccaa lähtemään ilman lupaa. Se on kyllä aivan upea koira!

Tällä viikolla, jos pakkanen ei kiristy, päästään taas Jaakon supertreeneihin. Ja perjantaina mennään rusettikisoihin treenaamaan.

Seuraava virallinen agikisa onkin sitten Hyvinkäällä 31.1. Sitä ennen käydään näyttelykehässä pyörähtämässä.

Ja odotellaan myös Eiccan "morsmaikun" juoksujen alkamista.

1263829383_img-d41d8cd98f00b204e9800998e