Lohjalla kisattiin tuulisessa ja koleassa säässä hiukan vetisellä kentällä.

Eicca oli kuitenkin tosi hyvä hyppyradalla ja kisa voitettiin ja napattiin sitten meidän toinen LUVA-tulos. Hanna ja Raine pisti hyvin kampoihin: tulos 0 ja sijoitus 4, harmittavasti juuri nyt se sijoitus, joka ei oikeuttanut LUVAAN. Meistä tuli sitten Hannan kanssa Luvattomien seura!

Toisella radalla Eicca oli  jo lähdössä tosi hurjana, niin hurjana, että ekan putken jälkeen paineli täyttä höyryä sinne minne mun kroppa näyttikin eli väärään suuntaan ja väärälle esteelle=hyl! Hitsi kun en vielä osaa tulkita sen kaikkia eleitä, mutta pikkuhiljaa, kyllä se sieltä löytyy.  No, Hanna ja Raine tekivät TAAS 0-radan ja nyt sijoitus parani yhdellä= 3. ja saivat kuin saivatkin sen LUVAN! Upeeta Hanna: kolme 0-rataa viikossa! Meillä vain kaksi! Me nimittäin kisattiin torstaina epiksissä ja tehtiin molemmat 0-radat ja palkintopallit 2 ja 3 oli meidän! Hyvä me ja hyvä parsonit! Kyllä tuuletettiinkin taas railakkaasti Lohjalla!

Oli tosi mukava reissu Lohjalle, ATT:läisiä oli muitakin: Maija ja Kami (joka veteli ekoissa ulkokisoissa aika haipakkaa myös vääriä esteitä) ja Esa ja Luka.

Tänään istuttiin kerhotilassa kuuntelemassa Patricia Hirniä. Kurssi oli mielenkiintoinen, paljon uusia ajatuksia sai, varsinkin kun katseli esimerkkikoirien tyylinäytteitä.