Sunnuntaina aamulla lähdettiin ajelemaan pikkuhiljaa kohti Hyvinkään koiraurheilukeskusta. Keli oli suhtkoht hyvä, mutta Lohjan kohdalla alkoi sataa lunta ja Hyvinkään tie oli aikas luminen, joten rauhallisesti ajettiin. En kertaakaan eksynyt, hyvä minä! Onneksi oltiin ajoissa liikkeellä, koska aikataulu oli jonkinverran edellä. Häkki halliin ja Eicca sinne. Hiukkasen jännitti lähinnä oma jaksaminen, paljon ei ole päässyt treenaamaan eikä kunnon  lenkkejä tekemään kovien pakkaskelien takia. Halli oli mukavan lämmin. Ekalla radalla alun haasteellinen kohta selvittiin omalla rutiinilla, kun osasin jo lähdössä asettua oikeille linjoille. A:lta tultiin sitten renkaan läpi ja pari hyppyestettä vielä edessä. Siinä taas tuli se sama virhe: kielto siltä vimpalta hypyltä, kun ohjaaja on jäljessä eikä ole kunnon ohjausta! Siitä olikin sitten hyvä jatkaa oikein kunnon rataa, viedä vauhdilla kepeille ja luottaa koiraan. Eicca toimikin ihan sikahyvin! Haasteellinen poispäinkäännös putkeen, joka oli kulmassa, onnistui myös nyt hyvin, siitä puomille ja mahtava puomin alastulo. Mutta mitä teki Eicca! Lähtikin siitä moikkaamaan tuomaria! Ja multa meni ohjaussanat sekaisin, piti mennä pussiin, taisin huutaa rengas ja Eicca tuli hienosti maaliin. Tulos 5 kieltovirhe, sijoitus 4. Aikaa paloi tohon moikkaamiseen aikas paljon.

Kakkosrata oli minusta selvästi haasteellisempi, alussa puomin jälkeen paha vienti siihen väärään päähän putkeen, mutta loistavalla poispäinkäännöksellä selvitettiin se ansa ja sitten pääsin kokeilemaan sylikäännöstä hyppyjen välistä keinulle, toimi myös , keinulta takaaleikaten putkeen, myös toimi, kovalla vauhdilla kepeille, loistavasti toimi. Nyt jo oli fiilinkiä, että hyvin menee, mutta sitten Eicca yllätti totaalisesti: loppusuoralla ennen A:lle menoa hyppäsi kolme kertaa renkaan välistä! Justjoo! Neljännellä kerrallla vasta oikein!=HYL!. Mutta lopussa sitten taas tehtiin loistava takaaleikkaus!

Molemmat radat meni kyllä ihan älyttömän hyvin, jäi mahtava fiilinki! Eicca oli NIIN HYVÄ! Kontaktit toimii, kepit toimii. Vitsi, että sen kanssa on kivaa tehdä sylikäännöksiä, takaaleikkauksia yms!

Kisojen päätyttyä lähdin ajelemaan Sarin (Puusaari) luo, käytiin koirien kanssa pitkällä metsälenkillä tarpomassa lumihangessa. Mukana olivat Tuikku, Chili (Eiccan sisko) ja pikkuinen Fly, 10 kk. Ja sisällä päästiin tutustumaan Sarin ja Timon poikavauvaan. Eicca ei pahemmin ollut kiinnostunut vauvasta. Chilin kanssa leikkivät ja Fly siinä mukana painimassa.

Kotiin ajeltiin taas lumisateessa ja pimeässä. Eicca nukkui sikeästi koko kotimatkan ajan. Mukava päivä, kisat onnistui yli odotusten ja Sarin perhettä oli niin mukava nähdä.

Torstaina käytiin moikkaamassa Mister Foxia. Eicca oli suhtkoht innokas, mutta ahdinkoihin ei suostunut menemään. Parin viikon päästä käydään uusiksi.

Ja sitten ilouutinen:

Hugon AVA-titteli on nyt virallinen. Postissa tuli tänään kunniakirja.1265406205_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olen niin ylpeä tästä saavutuksesta. Sen eteen on tehty monta vuotta töitä. Kiitos ihanalle Hugolle, jonka kanssa tämä laji opeteltiin ja jonka kanssa seilattiin "agilitymerta": välillä aallonharjalla onnellisina, välillä aallonpohjalla murheellisina, aina nousten ylös uudestaan.